Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Vers gesneden friet

Bij Friet van Beus in Zeewolde produceren we vers gesneden friet voor ondernemers uit de wijde omgeving, van Harderwijk en Almere tot aan Amsterdam en Utrecht. Of u nu een friethuis, een snackbar of een restaurant bezit; in al deze gevallen zijn we dé groothandel die u nodig heeft om verse friet te bestellen. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De passie die wij in het telen van onze aardappelen stoppen, proeven uw klanten gegarandeerd terug in de friet die u serveert. Wij worden hierdoor erg gewaardeerd door diverse ondernemers uit de omgeving.

Verse friet serveren voor uw klanten?

Vers gesneden friet van Agria en Frieslander aardappelen

Op onze boerderij gebruiken we uitsluitend Agria en Frieslander aardappelen die u kunt bestellen voor vers gesneden friet voor bijvoorbeeld verse friet in uw friethuis. Deze aardappelen zijn namelijk uitermate geschikt om friet mee te maken. Onze hoofdaardappel is de Agria, maar tijdens het overgangsseizoen, dit is van augustus tot oktober, kunt u bij ons terecht voor Frieslander aardappelen. Wanneer u ons inschakelt, ontvangt u altijd onze eigen geteelde aardappelen. Wij produceren onze aardappelen zonder toevoegingen, zodat we de optimale verse smaak behouden.

Verse friet

Serveer onze friet heerlijk goudgeel

Wanneer u vers gesneden friet wilt serveren, zijn wij dé partij die u zoekt om deze te bestellen. Schakel ons in en serveer heerlijke goudgeel afgebakken frieten aan uw klanten. Hoe we de kwaliteit van onze friet zo hoog houden, leggen we graag aan u uit. De aardappelen die we voor u telen, worden namelijk in het voorjaar in de grond gestopt. Het land wordt hierbij optimaal benut, waardoor de aardappelen mooi egaal groeien. Bovendien gebruiken we altijd een stuk land waar de afgelopen jaren geen aardappelen hebben gegroeid. Hierdoor is de grond tot rust gekomen en is deze optimaal geschikt om heerlijke aardappelen te produceren. Daar maken we vervolgens vers gesneden friet van die u bij ons kunt bestellen.

 

Profiteer twee keer per week van onze levering

Wilt u graag vers gesneden friet bestellen voor uw onderneming? Of wilt u ons graag inschakelen voor verse friet? Neem in beide gevallen contact met ons op en samen kijken we naar wat we voor u kunnen betekenen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onze vers gesneden friet twee keer per week te laten leveren wanneer u deze bij ons gaat bestellen. Voor de mogelijkheden stuurt u uw bericht naar info@frietvanbeus.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.