Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Vers gesneden friet

Bij Friet van Beus in Zeewolde produceren we vers gesneden friet voor ondernemers uit de wijde omgeving, van Harderwijk en Almere tot aan Amsterdam en Utrecht. Of u nu een friethuis, een snackbar of een restaurant bezit; in al deze gevallen zijn we dé leverancier die u nodig heeft voor verse friet. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De passie die wij in het telen van onze aardappelen stoppen, proeven uw klanten gegarandeerd terug in de friet die u serveert. Wij worden hierdoor als leverancier van verse friet erg gewaardeerd door diverse ondernemers uit de omgeving.

Verse friet serveren voor uw klanten?

Vers gesneden friet van Agria en Frieslander aardappelen

Op onze boerderij in Zeewolde, vlak bij Harderwijk en Almere, gebruiken we uitsluitend Agria en Frieslander aardappelen voor onze vers gesneden friet. Deze aardappelen zijn namelijk uitermate geschikt om friet mee te maken. Onze hoofdaardappel is de Agria, maar tijdens het overgangsseizoen, dit is van augustus tot oktober, kunt u bij ons terecht voor Frieslander aardappelen. Wanneer u ons inschakelt als leverancier van verse friet, ontvangt u altijd onze eigen geteelde aardappelen. Wij produceren onze aardappelen zonder toevoegingen, zodat we de optimale verse smaak behouden.

Verse friet

Serveer onze friet heerlijk goudgeel

Wanneer u vers gesneden friet wilt uitserveren bij uw onderneming in de omgeving van Harderwijk en Almere, zijn wij dé partij die u zoekt. Schakel ons in als leverancier van verse patat en serveer heerlijke goudgeel afgebakken frieten aan uw klanten. Hoe we de kwaliteit van onze friet zo hoog houden, leggen we graag aan u uit. De aardappelen die we voor u telen, worden namelijk in het voorjaar in de grond gestopt. Het land wordt hierbij optimaal benut, waardoor de aardappelen mooi egaal groeien. Bovendien gebruiken we altijd een stuk land waar de afgelopen jaren geen aardappelen hebben gegroeid. Hierdoor is de grond tot rust gekomen en is deze optimaal geschikt om heerlijke aardappelen te produceren.

 

Profiteer twee keer per week van onze levering

Wilt u graag vers gesneden friet bestellen voor uw onderneming in Harderwijk, Almere of omgeving? Of wilt u ons graag inschakelen als vaste leverancier voor verse friet? Neem in beide gevallen contact met ons op en samen kijken we naar wat we voor u kunnen betekenen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onze vers gesneden friet twee keer per week te laten leveren. Voor de mogelijkheden belt u naar Thijs via 0623972300 of naar Joost via 0623055742. Daarnaast zijn we ook per e-mail te bereiken. Stuur uw bericht in dat geval naar info@frietvanbeus.nl.