Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Friet van verse aardappelen

Voor friet van verse aardappelen klopt u aan bij ons boerenbedrijf in Zeewolde, vlak bij Almere. Op ons land telen we namelijk de lekkerste verse aardappelen, die uitstekend geschikt zijn om friet van te maken. Wij gebruiken hiervoor twee aardappelrassen: de Agria en de Frieslander. Deze aardappelrassen staan erom bekend dat ze perfect zijn voor het maken van friet. Omdat we ons bij Friet van Beus, vlak bij Almere, met name focussen op de kwaliteit van onze aardappelen en we met passie te werk gaan, garanderen we u verse aardappelen die perfect zijn voor friet.

Verse friet serveren voor uw klanten?

Laat uw gasten genieten van smaakvolle friet van verse aardappelen

Of u nu de eigenaar van een snackbar, een friethuis of een restaurant bent; in al deze gevallen wilt u uw gasten het liefst laten genieten van heerlijk eten. Daarom kunt u het best de friet van onze verse aardappelen bestellen. De passie die wij in onze aardappelen stoppen, proeven uw gasten terug in de heerlijk afgebakken frieten. De verse aardappelen van ons boerenbedrijf worden daarom door vele ondernemers in Midden-Nederland gebruikt voor het maken van heerlijke friet.

Verse friet

Geef uw aanvraag aan ons door

Wilt u friet van onze verse aardappelen bereiden in uw snackbar, friethuis of restaurant? Geef uw wensen dan aan ons door. Wij leveren niet alleen hele aardappelen voor patat, maar kunnen de aardappelen ook alvast voor u snijden. Bovendien kiest u zelf of u de aardappelen geschrapt en/of gewassen ontvangt. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact met ons op. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@frietvanbeus.nl.