Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Verse patat voor uw cafetaria

Wilt u graag verse patat serveren in uw cafetaria? Dat kan met de verse friet van Friet van Beus in Zeewolde, die perfect geschikt is voor uw friethuis. Bij ons koopt u friet in van een hoge kwaliteit. De aardappelen die wij gebruiken voor het maken van de verse friet, worden op onze eigen boerderij geteeld. Zo kunnen wij de kwaliteit van deze aardappelen en de friet waarborgen.

Verse friet serveren voor uw klanten?

Lekkere en verse patat voor de gasten van uw cafetaria

U bestel bij onze groothandel verse friet voor uw friethuis en de lekkerste patat voor uw cafetaria. Wij gebruiken aardappelen van verschillende rassen om friet van te snijden. Denkt u bijvoorbeeld aan Frieslande. Ook leveren we friet van Agria aardappelen. Doordat wij de productie van de aardappelen in eigen handen nemen, kunnen wij zeker zeggen dat u verse patat van hoogstaande kwaliteit ontvangt voor uw cafetaria. U krijgt namelijk friet van verse aardappelen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van verse friet voor uw friethuis.

Verse friet

Neem contact met ons op

Heeft u ook een eigen cafetaria of friethuis en wilt u graag verse patat van onze groothandel bestellen? Dat kan! Wacht niet langer en plaats vandaag nog een bestelling voor verse patat voor uw cafetaria of schakel ons in als uw patatleverancier. Heeft u vragen over de verse friet voor uw friethuis of bent u benieuwd naar meer informatie? Hiervoor neemt u contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@frietvanbeus.nl.