De aardappel van Agria is uitstekend geschikt voor friet

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt type aardappel voor het maken van friet, kunt u het best de Agria aardappel bestellen bij ons in regio Amsterdam en Apeldoorn. Agria aardappelen die u kunt kopen, zijn namelijk echte frietaardappelen. De goudgele kleur en de versheid van de Agria aardappel die u bij ons kunt bestellen, zorgt bij uw friet voor een ware smaakbeleving. Bent u benieuwd waar deze Agria aardappel te koop is? Wanneer u Agria frietaardappelen nodig heeft voor uw friethuis of restaurant, dan schakelt u het best onze boerderij uit Zeewolde in voor het bestellen van deze aardappel of wanneer u andere aardappelen wilt kopen. Wij verbouwen elke Agria aardappel voor friet die u bij ons kunt bestellen namelijk met zorg, zodat u hier de lekkerste, verse patat van kunt maken.

Lang houdbare friet van de verse Agria aardappel

Door zelf patat te snijden van de Agria aardappelen die u bij ons kunt kopen, bespaart u op de kosten. Op onze boerderij worden Agria frietaardappelen wekelijks voorzichtig gewassen en gesorteerd. De Agria aardappelen die u bij ons kunt kopen, blijven lang houdbaar nadat deze rechtstreeks vanuit ons boerenbedrijf bezorgd worden. Friet van Beus staat bovendien voor korte lijnen en constant hoge kwaliteit. Voor de lekkerste friet kunt u daarom het best de Agria aardappel via ons bestellen. Wij zijn dé plek waar deze Agria aardappel te koop is, dus ontdek snel het volledige aanbod om de Agria aardappel te bestellen.

 

Zelf verse friet met schil snijden van de Agria aardappel

U kunt natuurlijk ook zelf heerlijke verse friet van onze Agria aardappel snijden. Friet van Beus levert dan gewassen frietaardappelen, van november tot en met juli is dit de Agria. In augustus, september en oktober is de heerlijke Frieslander beschikbaar. Bent u de eigenaar van een snackbar of friethuis en wilt u graag uw eigen verse frieten snijden? Dan bestelt u uw Agria frietaardappelen eenvoudig bij ons boerenbedrijf. Verse aardappelen van de boer zijn namelijk het allerlekkerst.

 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons boerenbedrijf uit Zeewolde, waar de Agria aardappel te koop is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen of appen naar Thijs via 0623972300 of naar Joost via 0623055742. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vragen. Ook voor advies over patat van de Agria aardappel neemt u contact op met onze groothandel. Wij denken bijvoorbeeld graag met u mee over hoe u uw patat van onze verse Agria aardappel het allerlekkerst klaarmaakt.