De Agria aardappel is uitstekend geschikt voor friet

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt type aardappel voor het maken van friet, dan is de Agria aardappel zeker wat u nodig heeft. Agria aardappelen zijn namelijk echte frietaardappelen. De goudgele kleur en de versheid van de Agria aardappel zorgt bij uw patat voor een ware smaakbeleving. Wanneer u Agria frietaardappelen nodig heeft voor uw friethuis of restaurant in Midden-Nederland, dan schakelt u het best onze boerderij uit Zeewolde in. Wij verbouwen elke Agria aardappel namelijk met zorg, zodat u hier de lekkerste, verse patat van kunt maken.

Lang houdbare friet van de verse Agria aardappel

Door het zelf snijden van de Agria aardappel is de patat altijd supervers en bespaart u op de kosten. Op onze boerderij worden Agria frietaardappelen wekelijks voorzichtig gewassen en gesorteerd. De aardappelen blijven lang houdbaar wanneer deze rechtstreeks vanuit ons boerenbedrijf bezorgd worden. Friet van Beus staat bovendien voor korte lijnen en constant hoge kwaliteit.

 

Zelf verse friet met schil snijden van de Agria aardappel

De heerlijke verse friet van onze Agria aardappel kunt u natuurlijk ook zelf snijden! Friet van Beus levert dan gewassen frietaardappelen, van november tot en met juli is dit de Agria. In augustus, september en oktober is de heerlijke Frieslander beschikbaar. Bent u de eigenaar van een snackbar of friethuis en wilt u graag uw eigen verse frieten snijden? Dan bestelt u uw Agria frietaardappelen eenvoudig bij ons boerenbedrijf. Verse aardappelen van de boer zijn namelijk het allerlekkerst.

 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons boerenbedrijf uit Zeewolde en wilt u graag weten wat wij voor uw friethuis, snackbar of restaurant kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen of appen naar Thijs via 0623972300 of naar Joost via 0623055742. Daarnaast zijn we ook per e-mail te bereiken. Stuur uw bericht in dat geval naar info@frietvanbeus.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vragen. Ook voor advies neemt u contact met ons op. Wij denken bijvoorbeeld graag met u mee over hoe u uw patat van onze verse Agria aardappel het allerlekkerst klaarmaakt.