Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Patatleverancier in regio Amsterdam

Als u van heerlijke verse friet houdt, dan zijn wij als patatleverancier in regio Amsterdam precies de partij die u zoekt. U kunt bij ons terecht voor aardappelen van goede kwaliteit of verse voorgesneden friet die u bij ons als frietleverancier in regio Amsterdam kunt inkopen. Friet van Beus in Zeewolde is een boerderij waar wij met veel passie aardappelen verbouwen voor de friet die u bij ons als patatleverancier kunt inkopen. Dit is ook zeker terug te proeven in onze aardappelen. Bekijk vandaag nog alle mogelijkheden en plaats uw bestelling!

Verse friet serveren voor uw klanten?

De lekkerste friet van de patatleverancier

De friet die u via ons als frietleverancier kunt inkopen, is direct afkomstig van onze boerderij. Op onze boerderij worden de aardappelen vers geteeld en daarna ook bij ons gesneden. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de smaak van de aardappel wordt behouden, zodat u bij ons als patatleverancier de lekkerste friet kunt inkopen. Voor de friet worden verschillende aardappelen gebruikt van verschillende rassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aardappel van het ras Agria. Geniet van heerlijke vers gesneden friet die u bij ons als uw frietleverancier kunt inkopen. Bent u benieuwd wat wij als patatleverancier nog meer te bieden hebben? Bekijk hiervoor het volledige assortiment.

Verse friet

Ontdek de kwaliteit van onze aardappelen

Bent u benieuwd geworden naar de kwaliteit van de aardappelen voor de lekkerste friet die u bij ons als patatleverancier kunt inkopen? Aarzel dan niet en plaats direct nog uw bestelling en wij gaan als uw frietleverancier direct voor u aan de slag. Heeft u eerst nog wat vragen over de friet die u bij ons kunt inkopen of bent u misschien benieuwd naar meer informatie over een van onze andere producten, zoals Frieslander friet? Neem hiervoor direct contact met onze groothandel op. Dit doet u door te bellen naar Thijs via 0623972300 of naar Joost via 0623055742.