Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Aardappelen voor patat

Heeft u aardappelen nodig om te kopen voor verse patat? Dan schakelt u Friet van Beus in Zeewolde in. Wij zijn een boerenbedrijf dat met passie de lekkerste aardappelen voor patat verbouwt en deze aardappelrassen voor de beste friet kunt u bij ons kopen. Kies de ideale aardappelsoort voor uw friet uit ons assortiment.

Verse friet serveren voor uw klanten?

Aardappelen van goede kwaliteit voor de lekkerste patat

De aardappelen die wij gebruiken, worden geteeld op onze boerderij. Dit doen we op onze eigen grond. In het voorjaar gaan de aardappelen die u bij ons kunt kopen voor de lekkerste patat de grond in op een plek waar de voorafgaande jaren geen aardappelen hebben gestaan. Hierdoor is de grond goed tot rust gekomen om nu weer een aardappelsoort van hoogwaardige kwaliteit te produceren voor de lekkerste friet. Wij zijn dé plek waar frietaardappelen te koop zijn en waar u deze snel en gemakkelijk kunt bestellen. Wij hebben de lekkerste aardappelsoort voor de beste friet.

Verse friet

Welke aardappelen gebruikt u voor verse patat?

Bij Friet van Beus zijn we gespecialiseerd in verse frietaardappelen. Het produceren van de beste aardappelen voor patat die u kunt kopen, begint bij het selecteren van de juiste en beste aardappelrassen voor friet. Wij gebruiken voor het maken van friet de aardappelrassen van de welbekende Agria en Frieslander frietaardappelen die bij ons te koop zijn en die u kunt bestellen. Deze aardappelen kunnen uitstekend geteeld worden in de zware klei op onze boerderij.

Bestel onze verse aardappelen voor uw horecazaak

Bent u de eigenaar van een friethuis, een snackbar of een ander restaurant en wilt u uw gasten graag verse friet serveren? Bekijk dan de frietaardappelen die wij te koop hebben staan. We laten u graag kennismaken met ons boerenbedrijf en onze aardappelen voor patat. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke Frieslander friet. Neem gerust contact met ons op voor advies over de beste aardappelrassen voor uw friet. Bel naar Thijs via 0623972300 of naar Joost via 0623055742 om frietaardappelen te bestellen.