Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Agria aardappelen voor friet bestellen in regio Utrecht

Agria is een aardappelras van goede kwaliteit waarvan u de lekkerste friet kunt maken en deze zijn te bestellen bij ons bedrijf in de buurt van Utrecht. De lekkerste friet kunt u inkopen bij patatleverancier Friet van Beus in Zeewolde. Wij bieden als frietleverancier aardappelen van verschillende merken, maar Agria aardappelen zijn het beste om voor friet te bestellen. Ontdek vandaag nog ons volledige assortiment.

Verse friet serveren voor uw klanten?

Agria friet bestellen voor een lekkere smaak en goede kwaliteit

Wij gaan als patatleverancier voor u aan de slag met het verbouwen van overheerlijke aardappelen. Deze aardappelen van de boer zorgen ervoor dat wij u verse friet van hoogstaande kwaliteit kunnen aanbieden. Deze kwaliteit wordt onder andere gewaarborgd door de heerlijke smaak die wij als frietleverancier aan de friet die u bij ons kunt bestellen toevoegen. De smaak maakt de friet die u bij ons kunt inkopen zo lekker. Doordat wij zelf geen verdere toevoegingen doen aan het verbouwen van de aardappel, blijft de smaak goed erin zitten. Dit maakt de Agria friet die u kunt bestellen zo lekker en zo populair bij ons als patatleverancier. Wij zijn onder andere actief als patatleverancier in Apeldoorn.

Verse friet

Schakel ons in als frietleverancier voor de lekkerste frieten

Bij ons als frietleverancier kunt u de lekkerste friet bestellen die afkomstig is van de Agria aardappel. Heeft u vragen over ons als patatleverancier of wilt u graag meer weten over het inkopen of het bestellen van onze friet, gemaakt van de Agria aardappel? Geen probleem! Hiervoor neemt u snel en gemakkelijk contact met ons op. Dit doet u door een bericht te sturen naar info@frietvanbeus.nl. Wij vertellen u graag meer over de aardappelen die wij als patatleverancier telen en ook direct voor u snijden en vacuüm verpakken. Daarnaast komen wij de verse frieten als patatleverancier twee keer in de week bij u leveren, wanneer u bij ons friet gaat inkopen. Wilt u ook Agria aardappelen bestellen voor de lekkerste friet? Plaats dan direct uw bestelling!