Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Patatleverancier in de buurt van Apeldoorn

Als patatleverancier in regio Apeldoorn staan wij graag voor u klaar met producten van hoogstaande kwaliteit. Friet van Beus in Zeewolde is een boerderij waar wij zelf onze aardappelen telen. Daarnaast worden de aardappelen ook bij ons als frietleverancier gesneden, zodat u de lekkerste friet in regio Apeldoorn kunt kopen. Wij vinden het als patatleverancier belangrijk dat de aardappel echt zijn smaak behoudt. Daarom doen wij met veel passie ons werk, zodat we als patatleverancier zorgen voor de beste frieten van hoogstaande kwaliteit met een verbluffende smaak.

Verse friet serveren voor uw klanten?

Ontdek de kwaliteit van ons als patatleverancier

Wij vinden het als patatleverancier belangrijk dat u friet van hoogstaande kwaliteit ontvangt. Bij een goede kwaliteit hoort ook een uitstekende service. Wij komen uw verse frieten twee keer in de week bij u brengen, ook als u ons als patatleverancier in Amsterdam inschakelt. Voordat wij dit doen, wordt de friet die u bij ons kunt inkopen eerst gesneden en vacuüm verpakt. Doordat de friet die u bij ons kunt inkopen niet zijn voorgebakken, wordt de smaak van de friet behouden. Ook dit vinden wij als frietleverancier een belangrijk onderdeel bij het telen van de lekkerste aardappelen voor patat bij onze boerderij.

Verse friet

Koop uw friet bij ons in

Heeft u een eigen restaurant of café of bakt u vaak friet die u moet inkopen voor een grote hoeveelheid mensen? Dan is het inkopen van uw friet bij ons als frietleverancier een goed idee. Wij zorgen ervoor dat u enkel en alleen friet van hoogstaande kwaliteit ontvangt. Wilt u meer weten over ons als patatleverancier? Neem dan snel en gemakkelijk contact op met onze groothandel door te bellen naar Thijs via 0623972300 of naar Joost via 0623055742. Als frietleverancier voorzien wij u graag van een passend advies.