Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Aardappelen van Frieslander voor lekkere friet

Bij Friet van Beus in Zeewolde bieden wij aardappelen aan van Frieslander, waarmee u de lekkerste friet maakt. Wij vinden het belangrijk dat de smaak van de aardappel behouden blijft, en daarom telen en snijden wij de aardappelen zelf. We voegen niet extra’s toe, zodat de smaak van de aardappel niet wordt aangetast. Voor de lekkerste friet, koopt u dus onze Frieslander aardappelen in.

Verse friet serveren voor uw klanten?

Gebruik onze Frieslander aardappelen voor friet van goede kwaliteit

Frieslander is een aardappelras waarvan u heerlijke friet kunt snijden. Het snijden en het vacuüm verpakken van de friet zorgt ervoor dat de smaak van de aardappel niet verloren gaat. Frieslander aardappelen zijn perfect geschikt voor het maken van friet voor in uw restaurant of friet voor uw friethuis. Ontdek vandaag nog wat de mogelijkheden zijn en wat wij hierin precies voor u kunnen betekenen. 

Verse friet

Plaats vandaag nog uw bestelling

Bent u benieuwd geworden naar de smaak van onze friet? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog uw aardappelen bij onze groothandel. Heeft u vragen over onze Frieslander friet of bent u misschien benieuwd naar meer informatie over onze vers gesneden friet? Neem hiervoor direct contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@frietvanbeus.nl.