Verse smaakvolle friet
Geen toevoegingen
Tweewekelijkse levering

Aardappelrassen friet

Heeft u aardappelen nodig voor verse patat? Dan schakelt u Friet van Beus in. Wij zijn een boerenbedrijf dat met passie de lekkerste aardappelen voor patat verbouwt. Dit doen we op onze eigen grond in Zeewolde, vlak bij Almere. In het voorjaar gaan de aardappelen de grond in op een plek waar de voorafgaande jaren geen aardappelen hebben gestaan. Hierdoor is de grond goed tot rust gekomen om nu weer aardappelen van hoogwaardige kwaliteit te produceren.

Verse friet serveren voor uw klanten?

Welke aardappelen gebruikt u voor patat

Bij Friet van Beus zijn we gespecialiseerd in verse frietaardappelen. Het produceren van de beste aardappelen voor patat, begint bij het selecteren van het juiste aardappelras. Wij gebruiken hiervoor de welbekende Agria en Frieslander aardappelen. Deze aardappelen kunnen uitstekend geteeld worden in de zware klei op onze boerderij in Zeewolde.

Verse friet

Bestel onze aardappelen voor uw horecazaak

Bent u de eigenaar van een friethuis, een snackbar of een ander restaurant en wilt u uw gasten graag verse friet serveren? Dan zijn we u graag van dienst. We laten u graag kennismaken met ons boerenbedrijf en onze aardappelen voor patat. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar Thijs via 0623972300, naar Joost via 0623055742 of stuur een e-mail naar info@frietvanbeus.nl.